Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η νγυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε (11-9) της ΝΕ Πατρών, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι παίκτριες του Θοδωρή Ανδρεάκου μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και μετά το πρώτο 8λεπτο που ήταν ισορροπημένο (3-3) πήραν τον πλήρη έλεγχο με το επιμέρους 0-2 και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με διαφορά δυο τερμάτων (3-5).

Στο τρίτο 8λεπτο η ομάδα της Πάτρας μείωσε το σκορ με το επιμέρους 3-2, αλλά στην τελευταία περίοδο οι «κυανοκίτρινες» κυριάρχησαν καθώς βρέθηκαν να προηγούνται και με 11-7 και απλώς στο φινάλε η ΝΕ Πατρών μείωσε την τελική διαφορά της νίκης της οομάδας του ΓΣ Περιστερίου.

Επόμενος αντίπαλος για τη γυναικεία ομάδα του ΓΣΠ το προσεχές Σάββατο (25/11, 18:00) είναι η ΑΕΚ στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-3, 0-2, 3-2, 3-4.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Σακκαλής): Ανδρον.Κοντάκου, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ, Δήμητρα Κοντάκου, Ευφροσύνη Τσιμάρα 1, Μπαλάτσα 3, Αρνά, Μπινιάρη 1, Μοίραλη 1, Λιαπάκη, Τύχινα 3, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή, Ζαφειράκη, Ζήκου.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μαμόγλου 4, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου 2, Πέττα 1, Λασκαρίδου 2, Κάσσαρη 1, Γκοτζιά, Μαρία Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 1.