Με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια, οι Νέοι του Γ.Σ. Περιστερίου κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον όμιλο και πέρασαν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. 

Μετά την νίκη επί του Γ.Σ. Ηλιούπολης στην πρεμιέρα, η ομάδα του Γιώργου Ψύχου επικράτησε το πρωί της Κυριακής του Ηλυσιακού με 8-6. Όπως μαρτυράει και το σκορ, η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι το οποίο κρίθηκε στην τελευταία περίοδο με τους Αμπατζή και Τσίφτση να βρίσκουν δίχτυα χαρίζοντας την νίκη στον Γ.Σ.Π. και συνάμα την πρόκριση. 

Έτσι, το βραδινό παιχνίδι με τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου θα έκρινε την πρωτιά στον όμιλο η οποία όμως, δεν ήρθε ποτέ. Η ήττα με 3-16 άφησε τον Γ.Σ.Π. στην δεύτερη θέση.

Γ.Σ. Περιστερίου – Ηλυσιακός 8-6
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-3, 2-1, 2-0
Γ.Σ. Περιστερίου (Ψύχος): Σιαμανδούρας, Χατζηαθανασίου, Κατρίτσης, Λαδάς, Γιαννουλάτος Η. (2), Ρέππας, Λόης, Αμπατζής (2), Οικονομόπουλος, Χρυσοχόος, Κωνσταντίνου (1), Νταγκίνης, Γιαννουλάτος Κ. Λίτινας, Τσίφτσης (3).

Γ.Σ. Περιστερίου – Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου 3-16
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-5, 1-6, 1-2
Γ.Σ. Περιστερίου (Ψύχος): Σιαμανδούρας, Χατζηαθανασίου, Κατρίτσης, Λαδάς, Γιαννουλάτος Η., Ρέππας, Λόης, Αμπατζής (1), Οικονομόπουλος, Χρυσοχόος (1), Κωνσταντίνου, Νταγκίνης, Γιαννουλάτος Κ. Λίτινας (1), Τσίφτσης.