Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση του “Νηρέας Γέρακα Cup” οι Παίδες καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον όμιλο. 

Μία ημέρα μετά την νίκη επί του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας με 10-5, τα αγόρια του Κώστα Πασλή επικράτησαν και του Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μάλιστα, με ανατροπή. Το αρχικό 0-3 έγινε 4-1 με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να ακολουθήσουν τα γκολ των Βαρελτζή, Χατζηαθανασίου, Λίτινα και Μπόρδοκα τα οποία αρκούσαν για να χαρίσουν την νίκη και την δεύτερη θέση στον Γ.Σ.Π.

Το βραδινό παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο θα έκρινε την πρωτιά και τον αντίπαλο στα ημιτελικά του τουρνουά με τον Γ.Σ.Π. Να χάνει με 21-5. Έτσι, το πρωί της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον Νηρεά Χαλανδρίου (11:30) για μια θέση στον τελικό. 

Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Γ.Σ. Περιστερίου 5-8
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 1-2
Γ.Σ Περιστερίου (Πασλής): Γιαννουλάτος, Λίτινας (3), Σινάκης, Λεμονής, Μαστρογιαννάκος, Ντουμάζιος, Μπορδόκας (1), Παπασταμόπουλος (1), Παλαμάρης, Βαρελτζής (2), Δημητρίου, Χατζάκης, Μπρατάκος, Χατζηαθανασίου (2)

Πανιώνιος- Γ.Σ. Περιστερίου 21-5
Τα οκτάλεπτα: 5-0, 6-0, 5-1, 5-4
Γ.Σ Περιστερίου (Πασλής): Γιαννουλάτος, Λίτινας (1), Σινάκης, Λεμονής, Μαστρογιαννάκος, Ντουμάζιος, Μπορδόκας, Παπασταμόπουλος (1), Παλαμάρης, Βαρελτζής, Δημητρίου, Χατζάκης (1), Μπρατάκος, Χατζηαθανασίου (2)