Τον Άλιμο ΝΑΣ αντιμετωπίζει το Σάββατο (22/10, 18:00) η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα ξέρουν καλά την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Ο Άλιμος ΝΑΣ είναι μια πολύ ενισχυμένη ομάδα. Για μας είναι ένας αγώνα, ο οποίος θα μας βοηθήσει να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας και τι θα καταφέρουμε να κάνουμε στο μέλλον» επισημαίνει ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣΠ.

Και ο Βαγγέλης Πάτρας, συμπληρώνει: «Θεωρούμε ότι ο αγώνας για μας είναι δύσκολος και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτή την αναμέτρηση. Η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από τη δική μας απόδοση».

Δεν παρέλειψε να επισημάνει και την ανάγκη στήριξης του κόσμου. «Ελπίζουμε και στη στήριξη των φιλάθλων μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο» κατέληξε.