Την ήττα (5-4) γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον Εθνικό Πειραιά στο κολυμβητήριο της Χωράφας, στη σειρά των Play in του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνική Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 στη σειρά παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας που διατηρούσε η ομάδα του Κώστα Λούδη, αποκτώντας το προβάδισμα για την είσοδο στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο F-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (21/4, 19:00) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Όσον αφορά την αναμέτρηση το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο (2-2 στο πρώτο 8λεπτο και 1-1 στο δεύτερο), καθώς κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες.

Με επιμέρους σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε και η τρίτη περίοδος, πριν σημειώσει το γκολ ο Μεσκί, στο 5:46 πριν τη λήξη της αναμέτρησης με το οποίο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-1, 1-1, 0-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδρ., Χόλαντ, Μπιτσάκος Κων., Αλευρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος Κ. 1, Λαδάς Π. 1, Μεσκί 1, Λαδάς Σ., Παναρέτος, Μανδαλιός, Κώνστας.