Με τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης θα αναμετρηθεί την Πέμπτη (9/5, 16:00) η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη θέλουν τη νίκη απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο, προκειμένου την Παρασκευή (10/5) να διεκδικήσουν στον ημιτελικό όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Βουλιαγμένη ή τον Απόλλων Σμύρνης, προκειμένου να βρεθούν στον τελικό.

«Ειναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να το κερδίσουμε απλά θέλει προσοχή γιατί προερχόμαστε από τη διακοπή του Πάσχα και όλες οι ομάδες έχουν μια χαλαρότητα. Εκτιμώ πως το παιχνίδι θα το πάρει όποιος είναι πιο σοβαρός και συγκεντρωμένος. Στους αγώνες του πρωταθλήματος δείξαμε ότι είμαστε κοντά σε δυναμικότητα οι δυο ομάδες» δήλωσε ο Γιώργος Τοράκης.

Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα, είπε: «Θεωρώ ότι η συγκέντρωση θα παίξει μεγάλο ρόλο. Τα παιχνίδια που διεξάγονται δυο ημέρες μετά τη διακοπή κρύβουν πάντα κινδύνους. Όποιος λοιπόν δεν έχει χάσει το μυαλό του από τη διακοπή θα έχει το προβάδισμα».